Во Карпош се прави прифатилиште за кучиња

Во скопската општина Карпош се спроведуваат активностите…

Богато семејство во Лондон бара дадилка за…

Американски милијардерско семејство кое живее во Обединетото…

Кучиња искасале маж во Кичево, со тешки…

На 04.06.2023 во 23.20 часот во Полициската…

Хорор во Ниш: Жена и мало дете…

Жена од Ниш (52) и дете (4)…

Здруженијата за заштита на животните ѝ предложија…

 Здруженија за заштита на животните и бројни…

Утре протест пред Влада за да се…

Утре, на 13 јануари, во 16 часот…

Градот Скопје распиша Јавен повик за избор…

Град Скопје објави Јавен повик за избор…

(Видео) За три месеци ЈП Лајка третирало…

Директорот на ЈП Лајка, Воислав Димитровски, на…

Глутница бездомни кучиња секојдневно напаѓа луѓе околу…

Жителите на Тетово деновиве со страв поминуваат…

Жена од Кичево нaпaдната од глутница од…

Проблемот кој со децении е присутен во…