(Видео) И средношколците се поделија: Со кого…

Сакаме да реагираме на вчерашниот настан на…

Сојузот на средношколци разочарани: Вчера се израдувавме,…

Претседателот на Сојузот на средношколци, Лука Павиќевиќ…