Малезија одлучи да аплицира за членство во…

Малезија одлучи да аплицира за членство во…

Десет лица загинаа во авионска несреќа во…

За време на падот на малиот авион…

Во нудлите “Индоми” пронајдена супстанца која може…

Инстант нудлите со вкус на пилешко на…

(Видео) Опомена? Кинеска ракета го осветли небото…

Небото над Малезија беше осветлено од делови…

Стапи на сила најголемиот пакт за слободна…

Стапи на сила најголемиот пакт за слободна…

(Фото) Интензивните поплави во Малезија загрозуваат 125.000…

Обилните дождови предизвикаа големи поплави во седум…