(Видео) Поразително: УКИМ е рангиран на 1944…

Во денешната прес конференција портпаролката на ВМРО-ДПМНЕ,…

Митева остро кон Филипче: Да користиш обезбедување…

Портпаролката на ВМРО-ДПМНЕ, Марија Митева, се огласи…

(Видео)Прес конференција на Марија Митева: Бифтеци, пршути,…

На партиска прес конференција, Марија Митева соопшти…

(Видео) Македонија останува меѓу најкорумпираните држави во…

ВМРО-ДМПНЕ во прес конференција обвини дека СДСМ…

Митева: Дали владата ќе преговара за историјата…

Во 2020 и 2021 година континуирано зборувавме…

Граѓаните се соочуваат со поскапи сметки за…

„Кризата со снабдување со топлинска енергија е…

(Видео) Митева: Ковачевски и Бучковски немаат легитимитет…

Ковачевски во духот на заевизмот очекува со…

Митева: Во СДСМ не само што феноменот…

Портпаролката на ВМРО-ДПМНЕ, Марија Митева зборувајќи околу…