Бислимоски: Прекинот на струја во дел од…

Активирани се сите механизими за да не…

Нема простор за поскапување на парното, уверува…

Не се отвора никаков простор за зголемување…

Бислимоски: Државата можеше, ама не изгради големи…

Во 30 години независност Македонија како држава…

Со новите цени праќаме сигнал дека ако…

Кај 99,2 отсто од домаќинствата ќе се…

Струјата ќе поскапи 4,72 отсто, ако се…

Барања за промени на цените од 1…

Бислимоски е против зголемување на цените на…

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ),…

Бислимоски: Загубите на вода се над 65%

Мора да се најде начин да се…

Бислимоски: Високите сметки за струја се поради…

Сите апокалиптични сценарија и најави дека цената…

Струјата поскапува за 9,48 проценти, се ykинува…

Од 1 јануари струјата ќе биде поскапа…

Бислимовски објави за колку проценти ќе поскапи…

Струјата поскапува за 9,48%, соопшти претседателот на…