Д-р Филипче од Неготино: Плати до 180.000…

Како доктор, постојано се ангажирам за подобрување…

Филипче: Платите на општите лекари ќе се…

Кандидатот на СДСМ и коалицијата и носител…

Балканот трие раце: 7.000 слободни места за…

Иако професијата останува популарна во Швајцарија, во…

Сали: Со новиот закон ќе спречиме одлив…

Министерот за здравство, Беким Сали денеска изјави…