Видете какво ќе биде времето денес

Од УХМР јавуваат дека времето денеска ќе…

Метео: Видете какво ќе биде времето денес

Од УХМР јавуваат дека времето денеска ќе…

Метео: Видете какво ќе биде времето денес

Од УХМР јавуваат дека времето денеска ќе…

Во четврток повторно снег во Македонија

Во Македонија во следните денови ќе имаме…

Метео: Видете какво ќе биде времето денес

Од УХМР јавуваат дека времето денеска ќе…

Најстудено е во Берово и Крушево, а…

На Попова Шапка попладнево е најстудено, минус…

Денес времето ќе биде сончево и облачно,…

Времето денеска ќе биде сончево со мала…

Метео: Видете какво ќе биде времето денес

УХМР јавува дека времето денеска ќе биде…

Некогаш студениот ноември оваа година ја менува…

Нашите стари знаат дека во минатото, ноември…

Метео: Видете какво ќе биде времето денес

Од УХМР јавуваат дека времето денеска ќе…