Ченто за Тито: Ми ветуваше дека ќе…

Сведоштво на Методија АНДОНОВ ЧЕНТО по излегувањето…

Не жалам оти ќе умрам, само ми…

Вечна слава Претседателе, идеалите твои се заклетви…