МНР не демантира дека Турција “ни ја…

Молк од Министерството за надворешни работи по…

Османи не открива имиња но не негира:…

Министерот за надворешни работи Бујар Османи, на…

Зградата на МНР вечерва во боите на…

Зградата на МНР вечерва е осветлена во…

Последна информација од МНР: Уште колку македонски…

Министерството за надворешни работи соопшти дека испраќа…

МНР: Ние навреме апелиравме нашите државјани да…

Во моментот продолжуваат напорите за извлекување на…

Обезбеден превоз за македонските државјани од Одеса:…

Од Министерството за надворешни работи информираат дека…