Мишел: Европската политичка заедница не е алтернатива…

Претседателот на Европскиот совет, Шарл Мишел, по…

Шарл Мишел: На ЕУ и треба Западен…

Претседателот на Европскиот совет – Шарл Мишел…

Мишел: Глобалната безбедност е под закана!

Претседателот на Европскиот совет Шарл Мишел е…