Средба Османи – Генчовска: Важно да се…

Новите мандати на двете влади нудат нова…

Соопштение од МНР: Германија останува стратешки партнер…

Соопштение до медиумите од Министерството за надворешни…

Петков доаѓа во Скопје – Ќе каже…

Министерството за надворешни работи на Република Македонија…

МНР: Нема повpeдени македонски државјани во Казахстан,…

Според информациите со кои располага Министерството за…