(Видео) Котлар ја нокаутираше опозицијата: Имам впечаток…

Ние имаме политички чудовишта, одгледани и во…

Котлар: Она што ни го кажуваат членовите…

Историските вистини не се потребни во политичката…

Едноставно: Мир на Балканот ќе има само…

Колумна на Наташа Котлар-Трајкова за Скопско Ехо:…

Котлар за членовите на историската комисија со…

Професорката Наташа Котлар на Фејсбук реагира на…

Котлар удри по властите и Јотова: Ех,…

Професорката Наташа Котлар на Фејсбук ја коментира…

Котлар: Русија е креатор на бугарската држава,…

Професорката по историја од Институтот за национална…

(Видео) Луѓе кои до вчера јадеа леб…

Професорката Наташа Котлар жестоко го критикува формирањето…

(Видео) Котлар: Историската комисија си наоѓа членови…

Новиот член на мешовитата историска комисија е…

Во историската комисија се ваши избраници, тие…

Познатата историчарка – професорката Наташа Котлар денеска преку отворено…

Котлар ѝ врати на Брнз: Нашата земја…

Универзитетската професорка Наташа Котлар, на Фејсбук ѝ…