(Видео) Арсовска: Вардар како македонски и скопски…

Град Скопје има желба и бара начин…

(Видео) Арсовска: Се работи на стратегија за…

Во еден дел во Аеродром на булеварите…

(Видео) Арсовска: Линеарно ги зголемивме платите во…

Платите на сите вработени во Град Скопје…

(Видео) Несериозно е неколку месеци пред почеток…

Апсолутно е несериозно Владата да прави акробации…

(Видео) Арсовска: Во Ѓорче Петров реконструираме над…

Во денешната епизода на Наше Скопје, градоначалничката…

(Видео) Арсовска: Експресно ја саниравме дупката на…

Иако Град Скопје нема надлежност, излеговме во…

(Видео) Арсовска: Размислуваме за формирање на комунална…

За да се воведе комунална полиција треба…

(Видео) Ќе има нови содржини во паркот…

Во општина Сарај ќе се изградат 6…

(Видео) Арсовска: Кога стапив на функцијата градот…

Во денешната епизода на Наше Скопје, градоначалничката…

(Видео) Aрсовска: Ќе сториме се во наша…

Градот Скопје заедно со останатите надлежни институции…