На Попова Шапка најмногу снег – најстудено…

Најмногу снег утринава има на Попова Шапка,…

Најстудено во Тетово, Берово и Петровец, најмногу…

Утрово во 7:00 часот најниски температури од…

Еве каде утрово има најмногу снег –…

Најмногу снег утринава има на Попова Шапка,…

Најниска температура утрово на Попова Шапка

Најниска темепратура утрово во земјава е измерена…