Нов корона coј oткpиен на Кипар: Делтакрон…

Нова варијанта на коронавирус со име „Делтакрон“…

Има ли ова крај…: Нов сој на…

Во Франција потврден е нов сој на…

Откриен нов сој на Ковид во Франција…

Научниците во Франција, според извештаите на медиумите,…