Свлечиште и голем одрон на патот Свети…

На патниот правец А2 Свети Николе –…

Свлечиште и голем одрон кај Миладиновци

На патниот правец А2 Свети Николе –…

Поради голем одрон сообраќајот на патот Свети…

На патниот правец Свети Николе – Миладиновци,…

Внимавајте ако патувате: Поради поплава и нанос…

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено…