„Опенхајмер“ собра седум оскари

„Опенхајмер“ на Кристофер Нолан e големиот победник…

Објавени номинациите за Оскар, Македонија годинава нема…

Американската академија за филмски уметности и науки…

“Твитерџиите” бираат добитници на Оскар: Следуваат награди…

Американската филмска академија од годинава воведе нова…

(Видео) Прв македонски филм на „Netflix“ –…

Од петок (24.12) светската публика ќе има…