Официјално 16.000 луѓе добиле отказ поради пандемијата,…

Агенцијата за вработување денеска соопшти дека 16.000…

(Документ) Васко Ковачевски ќе испраќа работници на…

Утре истекува рокот кој генералниот директор Васко…