Откриен досега непознат дел од човековата вилица

Група швајцарски научници открија нов, досега непознат…

(Видео) Hаучниците бeз збоpови: Отkриен доcега нeпознат…

Научниците открија досега непознат дел од човечкото…

ЕКСТРЕМНА РЕТКОСТ: Откриен 66 милиони години стар…

Фосил на неизведено јајце од диносаурус, совршено…