Трагедија во Охрид: Маж се удави во…

На плажа пред хотел на охридското крајбрежје,…

Пронајдена неексплодирана бомба во Охридското езеро!

Во водите на Охридското езеро, на охридското…

По еден сантиметар зголемен водостојот на Преспанското…

За по еден сантиметар е зголемен водостојот…

Владата ја усвои информацијата за прогласување на…

Владата на денешната седница ја разгледа и…

(Фото) Нуркачите пронајдоа “покуќнина за цел стан”…

Во меѓународната еколошка акција за чистење на…

Зголемен водостојот на Охридско Езеро, Преспанско под…

За еден сантиметар е зголемен водостојот на…

(Видео+фото) Нaкитена новогодишнaта елкa во водитe на…

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ традиционално, 19-та…