Нели нема корупција во ЕУ? 22 лица…

Во акција на полициите на Италија, Австрија,…

Грабеж во САД: Украдени над 200 милијарди…

Повеќе од 200 милијарди долари можеби се…

Koлапс на авиопревозот: Само денес откажани над…

Речиси 2.000 летови се откажани денеска ширум…