СРАМОТА! Хаос со паркирање на Клинички, брза…

Хаосот со паркирање на Клиничкиот центар „Мајка…

Урнебесно – Само во Бугарија: Жена паркираше…

Постара жена го „слетала“ автомобилот на друг…

Паркирал кој каде ќе стигне: Санкционирани 183…

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина…