Колку треба да е лош предлогот за…

Граѓаните ги побудалевме со разни дезинформации и…

Богојески: Бугарите лажат дека ги нашле моштите…

Петар Богојески укажува на ситуацијата во Бугарија деновиве,…

Богојески се пожали на Фејсбук: Ме повикаа…

Петар Богојески денеска бил повикан во ОЈО…