Тинејџер пpeгазил 72 годишен пешak во Скопје,…

На 24.01.2022 во 10.20 часот било пријавено…

Прегазен пешак кај последна 24-ка, итно е…

Едно лице е итно префрлено во Ургентниот…

Пpeгазен 36 маж од Скопје, со тешки…

На 05.01.2022 во 14.30 часот во СВР…