Вработените во Фондот за здравство утре излегуваат…

Вработените во Фондот за здравство утре излегуваат…

Костадиновска-Стојчевска: Платите во културата се повисоки за…

Платите во културата повисоки за повеќе од…

Трендафилов: Ќе бараме зголемување на минималната плата…

ССМ ќе побара враќање на трошоците за…

Платите на функционерите ќе се зголемат до…

Платите на избраните и именувани функционери нема…

(Видео) Овој срам не се пере! ДПМНЕ…

Советот на Град Скопје после денешната сага…

Арсовска до Советниците на ДПМНЕ: Сакате да…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, ги…

(Видео) ВМРО-ДПМНЕ повторно сака да ги излаже…

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје повторно…

Вработените во Комунален сервис Валандово сѐ уште…

Вработените во Комунален сервис Валандово земаат задоцнети…