Прекинат сообраќајот на автопатот Скопје-Велес поради одрони

АМСМ известува дека автопатот Скопје-Велес од 17…

Дел од населбата 11 Октомври без вода

 Дел од корисниците од населбата 11 Октомври…

Во прекин сообраќајот на патот Валандово –…

Поради превртена приколка од камион во прекин…

Сообраќајот кај клучките Волково и Сарај во…

Во прекин е сообраќајот на автопатот Скопје-Тетово…