Седум млади приведени поради Марихуана додека фирми…

Полициската опресија врз младите продолжува: Во текот…

Увезоа стотици тони Марихуна, па пак удрија…

На 16.01.2022 во 19.15 часот од страна…

Во Чаир и Битпазар приведени дилери и…

МВР ноќеска на подрачјето на Бит Пазар…

Нова година ја поминале во станица: Пpивeдени…

На територијата на државата новогодишната ноќ помина…