(Видео) Ласерите се иднината на противвоздушната одбрана…

Велика Британија оваа недела претстави ново ласерско…

Бела куќа: Вагнер сaка да обезбеди противвоздушна…

Белата куќа денеска соопшти дека руската платеничка…

Полска го прифаќа предлогот на Германија: Распоредува…

Полскиот министер за одбрана денеска најави дека…

Ја плативме првата рата за системот за…

Министерството за одбрана ја плати првата рата…

Украина доби 25.000 системи за противвоздушна одбрана

Украина доби околу 25.000 системи за противвоздушно…