Шеќеринска ќе добие американско знаме од амбасадорката…

Амбасадорката на САД, Кејт Мери Брнз, денеска…

Шекеринска нема да биде амбасадор во НАТО

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска изјави…

Шекеринска и Брнз ќе потпишат договор помеѓу…

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска и амбасадорката…