Д-р Пановски: Продолжениот распуст е оправдан, се…

Владата синоќа по препорака од Главниот координативен…

И официјaлно: Владата го пpoдолжи pacпустот, учениците…

Кризниот штаб препорача, а Владата вечерва на…

Децата повеќе се зapазувале дома, затоа наставата…

Учениците повеќе се заразуваат дома, отколку на…

Јакимовски со барање до надлежните распустот да…

Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски апелира…