Со ребаланс на Буџетот ќе се обезбедат…

Министерот за финансии Фатмир Бесими денеска пред…

Можен е ребаланс на Буџетот во септември,…

Ако се оцени дека е потребно, можно…

Владата го усвои дополнителниот ребаланс на Буџетот

Дваесет и пет милиони денари дополнителни средства…

Владата го усвои ребалансот на Буџетот за…

Владата го усвои предлогот за изменување и…

Бесими обелодени: Наместо од златните чинии Владата…

Фатмир Бесими, министер за финансии во интервју…