Огромен раст на вредноста на доларот, еврото…

Според средниот курс на Народбата банка на…

Централната банка на Русија почнува со етапно…

Централната банка на Русија откри дека започнала…

Курсна листа на НБРМ: Видете колку чинат…

Според средната курсна листа на Народната банка,…

Русите задоволни: Еврото падна под 57 рубљи

Рубљата продолжува да зајакнува во однос на…

Санкциите потонаа: Рубљата е најсилна во последните…

На средина на оваа недела, руската валута…

Шок од Московската берза: Доларот падна под…

Рубљата силно зајакнува во однос на доларот…

Нов раст на рубљата во однос на…

Рубљата умерено поскапе во понеделникот во однос…

Централната банка на Русија: Нов пад на…

Официјалната стапка на доларот во однос на…

Нов раст на рубљата, доларот падна под…

Рубљата продолжува да расте во однос на…

Значителен раст на рубљата, вредноста на доларот…

Рубљата значително порасна во петокот и воопшто…