Северна Кореја: Нашиот шпионски сателит направи детални…

Северна Кореја тврди дека нејзиниот неодамна лансиран…

Русија лансираше нов воен сателит

Вселенското летало е успешно поставено во својата…

Стар сателит на НАСА ќе падне на…

Се очекува стар сателит на НАСА да…

Србија, Хрватска и Црна Гора се подготвуваат…

Очигледно Хрватска, Србија и Црна Гора се…

Кина успешно лансираше нов сателит во вселената

Кина денеска успешно лансираше нов сателит во…

(Видео) Кина и САД во натпревар за…

Кина ги повика САД да ја заштитат…

Човештвото ќе погледне во минатото: Најмоќниот сателит…

Наскоро ќе биде лансиран најмоќниот телескоп направен…