Не сум предавник, не го изневерив мојот…

Суспендираниот велемајстор не жали за поддршката за…

Шаховскиот велемајстор Карјакин суспендиран од Меѓународната шаховска…

Шаховскиот велемајстор казнет затоа што е проруски…