Скопјани електронски можат да проверат дали им…

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните…

Скопјани давале поткуп на вработена во општина…

Денеска (29.03.2023) ОВР Кавадарци поднесе кривична пријава…

Тројца скопјани се испокарале, па се степале…

Во текот на вчерашниот ден, било пријавено…

Последен поздрав на скопјани со Аки: На…

На Градскиот плоштад во Скопје медиумски и…

Регулаторна комисија ги повика скопјани да се…

Потрошувачите кои не добиле соодветна услуга од…