Џафери: Собранието е спремно да го завери…

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери,…

Собранието е повторно отворено за посети, еве…

Собранието е повторно отворено за посети со…

Брука: Џафери им пиша СМС на пратениците…

Претседателот на Собранието на Македонија Талат Џафери…

Поднесени два важни Предлог закони до Собранието…

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојановски, денес најави…