Патот Велес – Градско од утре затворен…

Делницата Велес – Градско утре, в петок,…

Посебен режим на сообраќај утре во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста…

(Анкета) Како се одвива сообраќајот во Скопје…

Скопје функционира нормално, иако одредени политичари се…

МВР со полни раце работа: Скоро 200…

 Во текот на вчерашниот ден Министерството за…

Сообраќајот на патот Дебар-Маврово кај м.в Утока…

АМСМ информира дека сообраќајот на патот Дебар…