АВТОБУС СО СРПСКИ ТУРИСТИ КАМЕНУВАН ВО МАКЕДОНИЈА!

Српски граѓани во земјава доживеаја голема непријатност…

Отворете четири очи: Српски туристи измамени на…

Српски туристи се бесни на бензинските пумпи…

Стотина српски туристи заробени на егзотични дестинации…

Поради омикрон, голем број авиокомпании откажуваат илјадници…