ССМ: За минимум нормален живот на едно…

Владата да донесе одлука за зголемување на…

ССМ ѝ вратија на Тренчевска: Социјален дијалог…

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) во соопштение…

Алармантно, стануваме се посиромашни: 40.000 денари се…

Минималните месечни трошоци на едно четиричлено семејство…

ССМ ќе бара оставка од сите пратенци…

Јавно ќе бараме оставка од тие пратеници…

ССМ денеска повторно на протест пред Собрание

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) денеска пред…

ССМ денеска протестира пред МТСП

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) денеска…

ССМ утре три часа ќе протестира пред…

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) информира…

ССМ до пратениците: Ќе блокираме се додека…

Во знак на револт и поддршка на…

(Фото) Барајте алтернатива- Блокиран влезот на Скопје:…

Синдикалниот притисок за исполнување на нивните барања…

ССМ го става во мирување штрајкот во…

На итна седница на Штрајкувачкиот одбор –…