3абeгaa и Американците: Отстpaнета статуа на Теодор…

Статуата на поранешниот американски претседател, Теодор Рузвелт,…

(Видео) Епcки потег на Британец: Зема чекан…

Демонстрант беше фатен на камера како крши…