Локализиран пожарот во Лозово!

Пожарот во месноста Ќишински Рид во атарот…

Ангелов за 22 години од Рамковниот договор:…

Денеска се одбележуваат 22 години од потпишувањето…

Ангелов бесен: ДРЖАВАТА КОЈА ЈА БРАНЕВМЕ ОСУДИ…

Директорот на Центарот за управување со кризи,…

Пожарот кај Богданци сѐ уште не е…

Пожарникарите од Гевгелија, Валандово, Кавадарци и Штип,…

Трагичен крај на потрагата: Пронајдено телото на…

Спасувачките тимови попладнево во вештачкото езеро Глажња…

(Видео) И армиските “Волци” ќе помогнат: Продолжува…

Се уште трае потрагата по момчето кое…

Стојанче Ангелов објасни како автоматска порака на…

Необична автоматска порака на англиски јазик која…

Авион на ДЗС го гаси пожарот во…

Авион на ДЗС во секој момент ќе…

Ангелов присуствуваше на симулациска вежба во организација…

Директорот на Центарот за управување со кризи…

(Видео) Се врати опасноста во Јегуновце и…

Директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов е во…