ЕСМ и денеска произведе 100% од потребната…

АД ЕСМ на 29.10.2022 година произведе 11.415…

2,8 милиони евра заштеда кај 40 фирми…

2,8 милиони евра заштеда кај 40 фирми…

АД ЕСМ и вчера целосно ги задоволи…

 АД ЕСМ во текот на вчерашниот ден…

ЕСМ: Произведена струја за 100% задоволување на…

АД ЕСМ на 22.10.2022 година произведе 12.040…

Повеќе од милион и пол Украинци останаа…

Повеќе од еден и пол милион корисници…

Штедачи на векот: ЕСМ заштеди струја со…

Директорот на АД ЕСМ, Васко Ковачевски денеска…

Поевтини струјата на берзите: Владата бара најдобри…

Македонската Влада прави напори за изнаоѓање на…

Украинските власти ги повикаа Украинците да не…

Заменик-шефот на канцеларијата на Володимир Зеленски, Кирило…

Таки Фити предлага ваучери за плаќање на…

Академикот Таки Фити предлага таргетирани мерки, како…

Половина Скопје без струја поради дефект на…

Половина Скопје утрово пред 9 часот остана…