“Тајмс”: Западот мора да поддржи мировни преговори…

Конфликтот во Украина не може да продолжи…

Тајмс: Крај на американската хегемонија?

Глобалната криза покажа дека САД ја губат…

Британски “Тајмс”: Светот ќе се измори од…

Британски „Тајмс“ смета дека на Западот во…