(Видео) Елон Маск започнува со тестирањето на…

Компанијата Neuralink, која е во сопственост на…

(Видео) Јапонско чудо: Првото возило кое е…

Можете ли да замислите како би изгледало…

Епл ќе претстави паметни телефони без користење…

Американската корпорација Епл се подготвува да лансира…

(Видео) Успешно лансиран најмоќниот вселенски телескоп –…

Најголемиот вселенски телескоп „Џејмс Веб“ денеска беше…