Претседателот на Интерпол под истрага за тортура…

Претседателот на Интерпол под истрага за тортура…

Шокантно: Затвореник на ЦИА бил користен во…

Затвореникот Гитмо на ЦИА користен како реквизит…

(Видео)Тортурата продолжува: Јанакиески со штаки во полициска…

Куцајќи на една нога, поранешниот министер за…