Драма во Гостивар: Го удрил со кола,…

МВР соопшти дека вчера (9.12.2023) во 13…

(Видео) Кола удри репортерка дур известуваше во…

Гледачите на телевизија во Западна Вирџинија се…

(Видео) Човек преживеа директен удар од гром

Чувар на фирма во Индонезија преживеа директен…