Улица во Париз ќе го носи името…

Париските власти денеска едногласно ја усвоија идејата…

Град Скопје започна со изградба на новопроектираната…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска со…

(Видео) Арсовска: Реконструирана улицата “Славејко Арсов” во…

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на…

(Видео) Арсовска: Реконструирана улицата Даме Груев во…

Град Скопје ја реконструираше улицата „Даме Груев“…

Италијанец сам си „закрпил“ дупка на неговата…

Пензионер од Италија е казнет откако самоницијативно…

Инвеститорот што ја пропадна улицата зад Универзална…

Инвеститорот „Бинјапи Инжинеринг“ ќе добие фактура за…

(Фото) Паднато дрво ја блокираше улицата кај…

Невремето кое попладнево го зафати Скопје остави…