Катастрофа: Од 123 учебници, недостигаат 43, тврди…

„МОН не обезбедиле учебници за секој предмет.…

“Заборавиле да пишуваат”: Шведска се враќа на…

Додека децата се враќаа во училиштата во…

“Пример за соживот”: На Албанците им пречат…

Родителите на децата кои учат на албански…

Браво, “голем успех”: Учебници ќе има од…

Од први септември ќе има бесплатни учебници…

Пари за учебници нема, за пиар и…

Пари за учебници нема, има за ПР…

МОН одобриле нови учебници за средно образование,…

Во 2022 година Педагошката служба одобри стотина…

Анални аплпинисти им ја изедоа иднината на…

Изјавата на министерот за образование, Јетон Шаќири,…

Ако јадете помалку бифтеци можеби ќе имате:…

Реално немаме пари за учебници по сите…

Леле браво, многу брзо – Шаќири: Надминат…

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири…

Почна второто полугодие, ако имаме среќа учениците…

За основците и средношколците денеска почнува второто…