Лукаревска: „Мој ДДВ“ е најуспешен проект не…

Има повеќе процеси кои што сме успеале…

15.548 работници не земале плата за ноември

Ноемвриска плата чекаат 15.548 работници. Податоците заклучно…

Мрежа на нафтени компании сакале да го…

„Сања Лукаревска е член на СДСМ од…

За два месеци бројот на вработени се…

Во последниве месеци се намалува како бројот…

УЈП открива: Три познати бензиски пумпи сакале…

Денеска до полноќ треба да завршиме уште…

Уапсенaта вчера е Розмарин од УЈП која…

Вчера во Битола беше уапсена 44-годишната Розмарин…

Акција на криминалистичката полиција, Државниот пазарен инспекторат…

Полициски службеници од криминалистичката полиција на СВР…

3.712 контроли на терен: Инспекторите на УЈП…

Од почетокот на годината, заклучно со 30…

Трговец со електрична енергија сеуште не сака…

Компанија која тргува со електрична енергија сеуште не платила…

Почна исплатата на поврат на ДДВ за…

Почна исплатата на повратот на ДДВ за…