Младите не треба да ги задржуваме дома…

Младите не треба да ги задржуваме, туку…

Битиќи им порача на млекопреработувачите “да се…

Не се доцни со субвенциите и тие…

Дали сте за? Битиќи бара Закон против…

Вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи објаснувајќи…

Битиќи: Македонија многу подобро се справува со…

Вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи, смета…

Битиќи бара сите да помогнат во справување…

Сите да се однесуваме разумно и секој…

Растот од 2,8% ја покажува агилноста на…

Вицепремиерот за економски прашања, Фатмир Битиќи информира…

Ако се задолжиме за да му помогнеме…

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Фатмир Битиќи…

Битиќи: Сите ќе бидеме одговорни за одлуката…

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Фатмир Битиќи денеска, по…

Битиќи: Оваа грејна сезона не би требало…

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Фатмир Битиќи е уверен…

Битиќи: Со Отворен Балкан полесно го надминуваме…

Владината делегација предводена од заменикот на претседателот…